top of page
Voegenbeschermers-Banner

Voegenbeschermer Nano &
Nanostift.

Logo_Tulipaint

dé innovatie
op het gebied van  voegen beschermen

Unieke eigenschappen.

van de Voegenbeschermer Nano & Nanostift

Tulipaint Voeenbeschermer Nanostift
tulipaint-voegenstift-voegenverf-vierkant.jpg

Tulipaint Voegenbeschermer Nanostift.

dé oplossing voor snel & gemakkelijk tegelvoegen beschermen

Tulipaint Voegenbeschermer Nanostift is een uniek & gepatenteerd product dat speciaal ontworpen is om in één handomdraai tegelvoegen permanent te beschermen tegen verkleuringen, kalk en vloeistoffen zoals water, koffie, wijn en urine. Dit impregneermiddel o.b.v. nanotechnologie  is 100% kleurloos en vormt een monomoleculaire laag binnen de haarvaten van de voeg, waardoor de voegen hun originele kleur en structuur behouden. Voegenbeschermer Nanostift is geschikt voor zowel wand- als vloervoegen in ruimtes zoals de badkamer, douche, keuken, woonkamer, het toilet en meer.

🟢 7 ml inhoud

🟢 Tot 60 m voegen beschermen

🟢 Aan te brengen met geïntegreerde stiftkwastje

Tulipaint Voegenbeschermer Nanostift.jpg
tulipaint-voegenstift-voegenverf-vierkant.jpg
Tulipaint Voegenbeschermer Nano.jpg

Tulipaint Voegenbeschermer
Nano.

dé oplossing voor voegen beschermen in grote ruimtes

Tulipaint Voegenbeschermer Nano is een uniek & gepatenteerd product dat speciaal ontworpen is om tegelvoegen te beschermen tegen kalk, verkleuringen en vloeistoffen zoals water, koffie, wijn en urine. Het verschil tussen de Voegenbeschermer Nano & Voegenbeschermer Nanostift is dat de Voegenbeschermer Nano met een Nano-kwast wordt aangebracht en geschikt is voor grotere ruimtes (tot 500 m aan voeglengte). Tulipaint Voegenbeschermer Nano bevat exact hetzelfde impregneermiddel als Voegenbeschermer Nanostift.

 

Dit impregneermiddel o.b.v. nanotechnologie is 100% kleurloos en vormt een monomoleculaire laag binnen de haarvaten van de voeg, waardoor de voegen hun originele kleur en structuur behouden. Voegenbeschermer Nano is geschikt voor zowel wand- als vloervoegen in ruimtes zoals de badkamer, douche, keuken, woonkamer, het toilet en meer.

🟢 125 ml inhoud

🟢 Tot 500 m voegen beschermen

🟢 Aan te brengen met Tulipaint Nano-kwast

Tulipaint Voegenbeschemr Nano

Ervaar het verschil.

hydrofoob effect

Onze producten.

voeg & kitproducten